Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 12:19

FABRIC4S - Facilitate And Broaden Resources In Common for Solidarity

fabric4s

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Αγιάς στα πλαίσια του έργου «FABRIC4S - Facilitate And Broaden Resources In Common for Solidarity» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ευρώπη για τους Πολίτες 2014 - 2020, Σκέλος 2, Μέτρο 2.1 Αδελφοποιήσεις Πόλεων» μετείχε στη Διεθνή Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από 4 έως 8 Μαρτίου 2019 στον Δήμο Gradoli στην Ιταλία.

Στο έργο συμμετέχουν 9 Δήμοι από 8 ευρωπαϊκές χώρες με επικεφαλή εταίρο τον Δήμο Gradoli από την Ιταλία. Αναλυτικά συμμετέχουν οι Δήμοι Δερύνειας από την Κύπρο, Gesztely από την Ουγγαρία, Αγιάς από την Ελλάδα, Lordelo από την Πορτογαλία, Jevisovice από την Τσεχία, Sacalaseni από τη Ρουμανία, Kelme και Panevezys από τη Λιθουανία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις σε ομάδες και ανταλλαγή απόψεων με ειδικούς, σεμινάρια με τη συμμετοχή εθελοντών, παρουσιάστηκαν καλές πρακτικές και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις αντίστοιχες δράσεις του Δήμου Gradoli. Oι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή του Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ των εταίρων.

Το FABRIC4S αποτελεί ένα ενεργό δίκτυο πόλεων που διασφαλίζει καινοτόμες μορφές συνεργασίας και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στις δημοκρατικές διαδικασίες. Αντικείμενο του έργου αποτελεί η ενθάρρυνση των εταίρων να πραγματοποιήσουν δράσεις ενίσχυσης του εθελοντισμού, ένταξης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων στο κοινωνικό σύνολο, ανταλλαγής τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών αναφορικά με τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων εντός της Ε.Ε. και προώθησης του διαλόγου για το μέλλον της.

Η δράση «FABRIC4S - Facilitate And Broaden Resources In Common for Solidarity» χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες 2014-2020».

 

file iconMunicipality of Agia, Gradoli, Fabric4S

 

Φωτογραφικό Υλικό

fabric4s-1 


 

Greek English

1135-GR

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

efpatheis

dimos-agias-politiki-prostasia-2020

bravo-2019-vote

kvdm-logo-2019-sidebar

entagmena-erga

nees-xrimatodotiseis

dimos-agias-kentro-koinotitas-small

dimos-agias-european-programms

dimos-agias-co-funded

dimos-agias-2will-front

yourope-logo

solidary4heritage-arxikh

dimos-agias-focus

dimos-agias-camping-stomio

kataskinwseis-agias-paraskeuis1

kisavos marathon banner

meteoagia

dimos-agias-your-europe

Φωτογραφίες

photos

Video Gallery

Βιβλιοθήκη

bibliothiki_digital

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


~ Περισσότερες πληροφορίες ~

Copyright © 2011 Δήμος Αγιάς | Ανάπτυξη ITBIZ