Πρόσκληση για Δημόσια διαβούλευση των τεχνικών προδιαγραφών των Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣ»

 

Ο Δήμος Αγιάς, σε εφαρμογή του άρθρου 47 του Ν.4412/2016, προκειμένου να διενεργήσει διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣ» ανακοινώνει ότι τίθενται σε ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση, μη δεσμευτικής συμμετοχής οικονομικών φορέων, με σκοπό τη συλλογή εποικοδομητικών παρατηρήσεων και σχολίων, οι τεχνικές προδιαγραφές των Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων του εν λόγω έργου συνολικού προϋπολογισμού: 508.400,00€ € ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

H συμμετοχή των οικονομικών φορέων στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης δεν είναι δεσμευτική. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν αποτυπωθεί στο επισυναπτόμενο τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών τεχνικές απαιτήσεις/προδιαγραφές των επικείμενων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, οι οποίες δύναται να μεταβληθούν κατά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Διαβούλευσης.

Ως εκ τούτου, επισημαίνεται ότι, όλες οι προτάσεις - παρατηρήσεις που υποβάλλονται στο πλαίσιο της διαδικασίας της Δημόσιας Διαβούλευσης, θα αξιολογηθούν από τα αρμόδια όργανα του Δήμου Αγιάς κατά την οριστικοποίηση των τεχνικών προδιαγραφών, με γνώμονα τη βέλτιστη ικανοποίηση των τεχνικών απαιτήσεων/προδιαγραφών που έχουν τεθεί, αλλά και την εξασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής ευρύτητας συμμετοχής και του υγιούς ανταγωνισμού.

Μετά το πέρας της προθεσμίας για τη διενέργεια της Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών, θα αξιολογηθούν οι εισηγήσεις-προτάσεις που θα έχουν κατατεθεί στον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), θα γίνει η τελική διαμόρφωση και θα ενσωματωθούν στο πλήρες σώμα της διακήρυξης. Οι απόψεις και οι εισηγήσεις των συμμετεχόντων που θα κατατεθούν στο στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης δεν δεσμεύουν την υιοθέτηση αυτών από την υπηρεσία, η οποία θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση των όρων που θα διέπουν τον επικείμενο διαγωνισμό, με αντικειμενικά κριτήρια.

Επισημαίνεται ότι, κατά την καταχώρηση παρατηρήσεων/σχολίων των οικονομικών φορέων απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας του ΕΣΗΔΗΣ, οι εν λόγω παρατηρήσεις/σχόλια αναρτώνται αυτούσια στον ιστότοπο του ΕΣΗΔΗΣ, ως σχόλια της ανακοίνωσης διενέργειας της Δημόσιας Διαβούλευσης.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει για δεκαπέντε  (15) ημέρες από την ανάρτησή της. Η παρούσα ανακοίνωση - πρόσκληση θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.eprocurement.gov.gr) στο σύνδεσμο Διαβουλεύσεις και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγιάς (www.dimosagias.gr).

 **Κατεβάστε τις τεχνικές προδιαγραφές ενεργειακής αναβάθμισης γυμναστηρίου Αγιάς

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ν. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ

επιστροφή στην κορυφή