ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων TEBA την Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου 2020 στο Δήμο Αγιάς

Στους δικαιούχους θα διανεμηθούν τα εξής προϊόντα : ελαιόλαδο, ζάχαρη, μακαρόνια, κριθαράκι, φακές, φασόλια, πελτές, ρύζι, σαπούνι, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, κορν φλέικς, μέλι, μαρμελάδα, αλεύρι και πραλίνα φουντουκιού.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα και με δημοσίευση στον τοπικό τύπο.

Ο Δήμος Αγιάς καλεί όλους τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, να απαντούν στις τηλεφωνικές κλήσεις και να διαθέτουν άμεσα τα στοιχεία ταυτοποίησης ( Ταυτότητα, ΑΜΚΑ), ώστε να ανταποκρίνονται έγκαιρα και να μην υπάρξουν προβλήματα στη διανομή κατ οίκον.

Στη Κοινωνική Σύμπραξη της ΠΕ Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» δήλωσαν συμμετοχή και συμπεριλαμβάνονται ο Δήμος Λαρισαίων (leader) που έχει και την ευθύνη για την οργάνωση και διενέργεια του προγράμματος, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, οι Δήμοι Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, Φαρσάλων, Κιλελέρ και Τεμπών, η ΔΗΚΕΛ, το ΚΕΘΕΑ-ΕΞΟΔΟΣ και οι «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας».

Ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ είναι άτομα που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας όπως ορίζεται από την υπ'αριθμ. Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης όπως επίσης και άστεγοι.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2494-350314, 2494-350115 και στα κατά τόπους γραφεία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αγιάς.

επιστροφή στην κορυφή