Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Αγιάς

Ένα μπαλόνι θα δοθεί ως συμβολικό δώρο σε όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στην πλατεία να λάμψει μια ευχή από καρδιάς για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Από νωρίς στην πλατεία της Αγιάς θα ψήνονται κάστανα καιο σύλλογος Γυναικών θα προσφέρει ζεστό τσάι και παραδοσιακά τοπικά γλυκίσματα.

Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία κατασκευάσουν τα δικά τους στολίδια από πυλό και ξύλο, να κάνουν facepainting,να φωτογραφηθούν με τον Αι Βασίλη στο έλκηθρό του και τους βοηθούς του, τις νεράιδες και τα ξωτικά που θα συνθέτουν μια παραμυθένια εικόνα, τους καλικάντζαρους και το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη που θα συμπληρώνουν το ψηφιδωτό του μόνιμου γιορτινού διάκοσμου στην κεντρική πλατεία της Αγιάς.

Οι μαθητές της Σχολής Χορού ΕΚΦΡΑΣΗ θα παρουσιάσουν ένα μικρό απόσπασμα από την εκδήλωσή τους «Η δική μας Γιορτή», που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» παραμονές Χριστουγέννων.

Το Δέντρο θα ανάψει στις 6.30μμ με την συνοδεία των καθηγητών και μαθητών της Μουσικής Σχολής Δήμου Αγιάς ψάλλοντας Κάλαντα.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/12/2017

5:00μμ Κατασκευή στολιδιών από πυλό και ξύλο, facepainting
6:15μμ Παρουσίαση αποσπάσματος της παράστασης της Σχολής Χορού ΕΚΦΡΑΣΗ με τίτλο «Η δική μας Γιορτή»
6:30μμ Άναμμα δέντρου στην Κεντρική Πλατεία με την συνοδεία των καθηγητών και των μαθητών της Μουσικής Σχολής Αγιάς


ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12/2017

7:00μμ Η Μουσική Σχολή Αγιάς, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» του Δήμου θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο»


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/12/2017

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγιάς θα πραγματοποιηθεί τουρνουά volley από τον Α.Σ. ΕΡΜΗ και τον Δήμο Αγιάς, με ώρες αγώνων από 3:00-8:00μμ, για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
7:00μμ Η Σχολή χορού ΕΚΦΡΑΣΗ θα παρουσιάσει την εκδήλωσή της με τίτλο «Η δική μας Γιορτή»


ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/2017

Στα Γυμναστήρια του Γυμνασίου και του Λυκείου Αγιάς καθώς και στο Κλειστό Γυμναστήριο θα πραγματοποιηθεί η 2η μέρα του τουρνουά volley του Α.Σ. ΕΡΜΗΣ, με την συμμετοχή πολλών ομάδων από όλη την Ελλάδα, και ώρες αγώνων 10:00πμ – 08:00μμ
12:30μμ Στην κεντρική πλατεία της Αγιάς τα παιδικά τμήματα του Μ.Π.Σ. Αγιωτών «Μ. Δάλλας» θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς.


ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12/2017

12:00μ Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγιάς διοργανώνει εκδήλωση για τα παιδιά στην πλατεία.


Κατά την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Υποστηρικτές των εκδηλώσεων για ακόμη μια φορά είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Αγιάς, ο Επαγγελματικός Σύλλογος Αγιάς,ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς, οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των Σχολείων, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός ΣύλλογοςΑγιωτών «Μ.Δάλλας», ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεταξοχωρίου, ο Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ και η Σχολή Χορού ΕΚΦΡΑΣΗ.

Greek English

1135-GR

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

efpatheis

dimos-agias-politiki-prostasia-2020

bravo-2019-vote

kvdm-logo-2019-sidebar

entagmena-erga

nees-xrimatodotiseis

dimos-agias-kentro-koinotitas-small

dimos-agias-european-programms

dimos-agias-co-funded

dimos-agias-2will-front

yourope-logo

solidary4heritage-arxikh

dimos-agias-focus

dimos-agias-camping-stomio

kataskinwseis-agias-paraskeuis1

kisavos marathon banner

meteoagia

dimos-agias-your-europe

Φωτογραφίες

photos

Video Gallery

Βιβλιοθήκη

bibliothiki_digital

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


~ Περισσότερες πληροφορίες ~

Copyright © 2011 Δήμος Αγιάς | Ανάπτυξη ITBIZ