Τη νουβέλα της Βάσας Σολωμού – Ξανθάκη «Ο Γάμος» σε σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου θα παρουσιάσει το «Θεσσαλικό Θέατρο» στην Αγιά

Η είσοδος για το κοινό θα είναι 10 ευρώ ενώ το Νεανικό εισιτήριο (Φοιτητικό-Μαθητικό–Παιδικό) θα είναι 7 ευρώ, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους θεατές να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παράσταση.

«Ο Γάμος» πρωτοανέβηκε από το «Θεσσαλικό Θέατρο» πριν από 17 χρόνια, το 1994, με την Άννα Βαγενά στον κεντρικό ρόλο και γνώρισε τεράστια επιτυχία. Η επίσημη κριτική χαρακτήρισε την παράσταση σαν «ένα από τα σημαντικότερα σκηνικά επιτεύγματα των τελευταίων χρόνων», «παράσταση σταθμό που παίρνει μυθικές διαστάσεις» σαν «ένα συνταρακτικό εθνικό γεγονός» και πολλά άλλα.

Η φοβερή εποχή που περνάμε επιβάλλει να ξαναρθούμε σε επαφή με τις ριζιμιές πρωταρχικές πανανθρώπινες αξίες, με σημαντικά κείμενα όπως το έργο της Βάσας Σολωμού –Ξανθάκη που με τη δύναμη της αλήθειας, τον μεστό διαυγή λόγο και την κατάθεση μιας απέραντης ευαισθησίας φθάνει σε υψηλά ποιητικά επίπεδα. Στην φετινή παράσταση τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι και πάλι της Ιωάννας Παπαντωνίου που οι δημιουργίες της υμνήθηκαν από την κριτική.

Την κεντρική ηρωϊδα αυτή τη φορά ερμηνεύουν οι εξαιρετικές Ελένη Ουζουνίδου και σε νεαρή ηλικία η Γεωργία Γεωργόνη. Πρωταγωνιστούν Περικλής Καρακωνσταντόγλου (Πατέρας), η Πόπη Πελτεκοπούλου (Θείτσα Βαγγελή), ο Στέργιος Νένες (Νικόλας) , η Ζωή Μουκούλη (Αμαλία), η Μαίρη Σαουσοπούλου (Πεθερά), ο Βασίλης Γιαβρής (Μπάρμπα Τάσιος και Συμπέθερος), ο Γρηγόρης Ποιμενίδης (Κουρέας), η Δανάη Επιθυμιάδη (Τασία) και ο ΄Aρης Λάσκος (Κλεάνθης, Κωνσταντής και γιατρός).
Για τις παραστάσεις ισχύουν τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.
Greek English

1135-GR

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

efpatheis

dimos-agias-politiki-prostasia-2020

bravo-2019-vote

kvdm-logo-2019-sidebar

entagmena-erga

nees-xrimatodotiseis

dimos-agias-kentro-koinotitas-small

dimos-agias-european-programms

dimos-agias-co-funded

dimos-agias-2will-front

yourope-logo

solidary4heritage-arxikh

dimos-agias-focus

dimos-agias-camping-stomio

kataskinwseis-agias-paraskeuis1

kisavos marathon banner

meteoagia

dimos-agias-your-europe

Φωτογραφίες

photos

Video Gallery

Βιβλιοθήκη

bibliothiki_digital

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


~ Περισσότερες πληροφορίες ~

Copyright © 2011 Δήμος Αγιάς | Ανάπτυξη ITBIZ